aKUVA

Kilpa-Veljille kaksi kultaa Sulkavalta

Sulkavan suursoudut soudettiin 54. kerran 7.-10.7.2022. Lauantaina oli vuorossa pienveneiden ja kirkkoveneiden SM kuninkuusmatka 60km. Oulun Kilpa-Veljistä mukana oli tänä vuonna kolme parivenettä ja yksi yksikkö.

Yksikkösoudussa miesten yleisessä sarjassa (tulokset) Heikki Karjaluoto nappasi kahdeksannen yksinsoudun voittonsa Sulkavalta. Tänä vuonna kilpailu oli samanlainen kuin viime vuonna. Kokeneet Sulkavan kävijät Karjaluoto ja Kuhno lähtivät omille teilleen vajaan 10km soudun jälkeen ja tekivät vuorovedolla töitä reiluun 50km asti. Lopussa Karjaluoto nykäisi ja tuli voittajana maaliin ajassa 5.10.13. Kuhno saapui maaliin M40 sarjan voittajana noin minuutin Karjaluodon perässä. Marko Leppämäki tuli kaikista yksiköistä kolmantena maaliin vieden M50 sarjan voiton.

Sekaparisoudussa OKVn pari Noora Huhtala ja Ville Loimaranta ottivat kultaa yleisessä sarjassa ajalla 5.10.33 (tulokset). Noora ja Ville olivat kaikista pariveneistä kolmanneksi nopeimpia.

Miesten parisoudussa OKVn kaksikot ottivat sijat 4. (Jussi Isoaho ja Markus Niemelä) ajalla 5.42.43 ja 7. (Heikki Herranen ja Ville Ohtonen (tulokset) ajalla 6.02.43.

Tulossivulle tästä.

Onnittelut soutajillemme!