Kovia soutuvahvistuksia Oulun Kilpa-Veljiin

Seuramme on saanut kaksi kovaa soutajaa riveihinsä kun Suomen yksi kovimmista sekaparisoutupareista Noora Huhtala ja Ville Loimaranta siirtyivät Oulun Kilpa-Veljien soutajiksi. He edustavat uutta seuraansa jo tulevana lauantaina Tampereella käytävissä keskimatkan SM-kilpailuissa Pirkan Soudussa sekaparisoudussa.

Kaksikko kilpailee parisoudussa ja Noora myös yksinsoudussa. He ovat soutaneet yhdessä 6 vuotta. Villellä on takana kilpasoutuvuosia jo 15-vuotiaasta alkaen.

Soutu on Nooralle ja Villelle rakas laji. He pyrkivät aloittamaan soutukauden heti jäiden lähdettyä jo maaliskuun puolella. Heidän harjoittelunsa on monipuolista, käsittäen soudun lisäksi kuntosaliharjoittelua, pyöräilyä sekä pitkiä metsälenkkejä koiran kanssa. Soutukauden loppuessa noin lokakuun puolessa välissä tulee talveksi hiihto mukaan harjoitteluun.

Harjoitusohjelmien suunnittelusta ja veneiden huollosta vastaa Ville. Noora puolestaan pitää huolen tehosta ja tsempistä treeneissä. He ovat molemmat kilpailuhenkisiä ja saavat toisistaan hyvää sparrausta treeneissä.

Sulkavan Suursoutujen voitot, Pirkan soudun voitot sekä Nooran yksinsoudun menestys kertovat intohimosta lajia kohtaan, tavoitteellisuudesta ja siitä, että oikeita asioita on tehty. Nooran talven iso polvileikkaus sekä korona vuodet ovat tuoneet haastetta harjoitteluun. Noora ja Ville odottavat tältä kesältä hyvää, ehjää ja menestyksekästä soutukautta.

Olemme innoissamme saadessamme edustaa Oulun Kilpa-Veljiä! Toivotamme kaikille menestystä ja terveyttä!” kertovat Noora ja Ville.