Puuvenesoutu

Oulun Kilpa-Veljet puuvenesoutajat ovat niittäneet vuosien varrella menestystä pienveneiden SM-kilpailuissa saavuttaen yli sata SM-mitalia eri sarjoista. Soutajillamme on useita Sulkavan Soutujen ja Pirkan Soudun voittoja.

Seurallamme on omat venevajat Oulujoen rannassa rautatiesillan kupeessa Nokkalan rannassa. Vajat ovat aivan Oulujoen rannassa, joten soutamaan lähteminen ei voisi olla helpompaa.

Seuran yhteisharjoitukset kirkkovenesoudun merkeissä ovat keskiviikkoisin klo 18.00 ja sunnuntaisin klo 17.00 syksyyn 2021 asti (jäiden tuloon asti). Tule rohkeasti mukaan kokeilemaan soutua! Lämpimästi tervetuloa kaikki uudet ja kokeneet soutajat yhteisharjoituksiimme.

Soutukilpailuihin ilmoittautumiset (esim. Pirkan soutu, Sulkavan Suursoudut, kansalliset kisat) hoidetaan itse. PIenveneiden lyhyiden matkojen SM-kilpailuihin (1km ja 10km) ilmoittautumiset seuran kautta (ole yhteydessä Heikki Ojantakaseen).

Vuokraamme myös pienveneitä ja kirkkoveneitä eri tapahtumiin ja veneensiirtotrailereita – ota rohkeasti yhteyttä! puh. 040-742 5128 (Risto Holtinkoski) tai 050-3766 246 (Heikki Ojantakanen)

Yhteistyökumppanit: